Pups. Puppies. Chiots. Braque Français Type Pyrénées. Franse Pointer van het Pyrenese Type. French Pyrenean Pointer. Staande jachthond FCI groep 7. Pointing dog FCI group 7. Chien d'arrêt FCI groupe 7. French Pointing Breeds. Französische Vorsteher.

Op 12 mei 2019 om 15:52 werd Sunna des Senteurs du Ciel geboren.

Sunna was het laatste pupje en meteen ook het fijnste pupje. Ze werd geboren met zo’n mooi bruin hoofdje dat we haar prompt de bijnaam “Beauty Queen” gaven.

Sunna groeide op tot een pupje die over het algemeen een zachtaardige indruk gaf maar dat betekende ook hier niet dat ze zich zomaar door haar broers en zussen liet doen.

Ze toonde leuk gedrag tijdens de jachtgerelateerde testen en bleek ook tijdens de zweminitiaties te beseffen dat zwemmen veel vlotter gaat als je meteen alle 4 je poten gebruikt.

We hadden nog een gezin die op zoek waren naar een Braque Français maar dan wel eentje die in harmonie zou kunnen samen leven met hun oudere Duitse Staande Korthaar. Met haar zachte doch niet te onderdanige karakter zagen wij hier wel een match met Sunna.

Na een eerste kennismaking tussen die twee bleek dat wel te kloppen en zo vertrok Sunna dan ook naar haar nieuwe eigenaars waar ze het zonnetje in huis is!

Chart by Visualizer