Pups. Puppies. Chiots. Braque Français Type Pyrénées. Franse Pointer van het Pyrenese Type. French Pyrenean Pointer. Staande jachthond FCI groep 7. Pointing dog FCI group 7. Chien d'arrêt FCI groupe 7. French Pointing Breeds. Französische Vorsteher.

Op 3 april 2017 om 1:26 werd Quirina des Senteurs du Ciel geboren.

Quirina was, samen met Querida, het lichtgewicht van het nest maar haar wat hogere geboortegewicht maakte toch dat ze wat vlotter de eerste weken door kwam. Eens er overgeschakeld werd naar vaste voeding was het echter Querida die een inhaalbeweging maakte waardoor Quirina op 8 weken de fijnste pup bleek te zijn.

Quirina ontpopte zich al snel tot een pup die graag kattenkwaad uithaalt: putten graven en knabbelen aan planten behoorden tot haar favoriete bezigheden. Zo kwam ze er helaas ook wel achter dat niet alles wat eetbaar is ook gezond is maar wie niet horen wil moet nu eenmaal voelen.

Net als Querida bleef ook Quirina 15 (zelfs bijna 16) weken bij ons want ook Quirina vertrok naar het buitenland en meerbepaald naar Zuid-Engeland. Daar komt ze terecht in een gezin met een stel draadhaar Vizsla’s. We zijn er van overtuigd dat ook Quirina daar meer dan haar mannetje zal kunnen staan!

Chart by Visualizer