Pups. Puppies. Chiots. Braque Français Type Pyrénées. Franse Pointer van het Pyrenese Type. French Pyrenean Pointer. Staande jachthond FCI groep 7. Pointing dog FCI group 7. Chien d'arrêt FCI groupe 7. French Pointing Breeds. Französische Vorsteher.

Op 3 april 2017 om 1:20 werd Qharon des Senteurs du Ciel geboren.

De platen op zijn rug gaven hem dezelfde look als sommige Japanse Koi-vissen. Daarnaast was hij ook een volle, ronde pup waardoor hij initieel door het leven ging als ‘Walrus’ in plaats van Qharon.

Qharon was, samen met Qastor, het zwaargewicht uit het nest. Initieel maakte hij daar dan ook handig gebruik van om bij mama Juno aan de beste tepel te geraken en zo zijn dagelijkse portie melk binnen te krijgen. Maar naarmate de andere pups ook begonnen te groeien, moest hij net zo hard knokken als de rest waardoor de individuele verschillen in gewichten kleiner werden.

Een groot voordeel dat Qharon had, was dat hij een heel zielige blik kon opzetten. Daar maakte hij handig gebruik van om zo toch allerhande kattenkwaad uit te halen. Daarnaast pakte hij zelf graag z’n broers en zussen aan maar als ze zich dan eens tegen hem keerden vond hij dat hem een groot onrecht werd aangedaan. Met andere woorden: Qharon was ook niet vies van een beetje drama.

Het duurde even eer we voor Qharon een geschikt nieuw nest vonden maar ondertussen is ook hij goed terecht gekomen en doet hij zijn uiterste best om vriendjes te worden met een senior Vizsla!

Chart by Visualizer